4 Şubat 2011 Cuma

Ankara'nın Gülen Yüzü



Ankara kulüplerinin halleri içler acısı.

Ankaragücü 100. yılında çoluk çocuğun elinde, kavga dövüş ortamıyla, maçların önüne geçen gelişmelerle yuvarlanıp gidiyor. Türkiye Kupası'nda Yeni Malatya'yı yenemediği için gruptan çıkamadılar, ligde ise istikrarsızlık nedir; sözlük karşılığı halindeler.

Gençlerbirliği Türkiye Kupası hariç berbat bir halde. Aciz oyun, kötü skorlar, "kazara" galibiyetler... Karışık ortamlar... Transferdeki Yasin Öztekin hamlesi de olmasa bomboş bir yıl diyebilirdik...

Alt liglerde de çok iyi değil başkent... Türk Telekom satılıp satılmayacağı endişesiyle öylesine maçlara çıkıyor mesela, Keçiörengücü düşmeme mücadelesi veriyor; zayıf sonuçlarla!

İçlerinde birisi var ki, düşmemek için verdiği mücadelede istikrar tablosu çiziyor.

Pursaklarspor!

Lige kötü başlayan Pursaklar, ağır aksak ilerlerken birdenbire toparlandı ve gol bile yemediği maçlar akabinde 13. sıraya yükseldi... 6. ile arasında sadece beş puan fark var, play off neden olmasın?

Son 12 maçında sadece sekiz (ki bu maçların üçü berabere bitti) gol yemiş ve sadece iki mağlubiyet almış bir takımdan bahsediyoruz... 12 maçta 5 galibiyeti ve 5 beraberliği var... Beraberliklerde de gol yemediği maç sayısı 2, galibiyetlerinde gol yediği vaki değil! Sorun gol yollarında anlayacağınız... O da çözülürse, ver elini Bank Asya!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder