30 Nisan 2011 Cumartesi

Gerek Yok!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilrwIYsTSli3EOIeNtVJgLJ19q_OEf06iPgqVqkJ1oJfDjSPq6ntvN0r3hzmlRTNNQ_l_I7HXarYhPxICG59gwClEbPXbjZPJYl9iZzJVTZqX_uPPSySwZ-Elo6ezSD6Hcu4H81aOS7FQ/s1600/zumdick.jpg
Zumdick, ülkücü ocaklarındayken.

İlk sekiz maçında sadece iki galibiyet ve iki beraberlik alan Gençlerbirliği, Doll gittikten sonra ne yaptı?

29. haftanın sonuna değin Zumdick'in yürüttüğü gemi, (toplam 21 hafta yani) tam sekiz mağlubiyet ve yedi beraberlik aldı. Üstelik bunların pek çoğunda skora yatmak diye tabir edebileceğimiz oyun nedeniyle puan kaybı yaşandı.

Hali hazırda, geçtiğimiz haftalarda kupadan elenen Gençlerbirliği hem oyun olarak felaket bir performans sergiledi, ki şurada da yazdık, hem de ilk maçta 1-0 öne geçmiş olmasına karşın 1-1'e gelen skorun da acizliğine kapılıp kaptırıverdi turu.

Yeni sezon için Giray Bulak ile görüşüldüğü iddiaları var. Bu takıma Ersun Yanal birkaç beden bol gelir, haliyle iddialı isimleri Ankara basını da havada uçurmasın. Ne'mize gerek Cavcav'ın önerilere kulak vereceği falan tutar, kırk yılda bir. Bir çuval incir, ezilmiş pörsümüş halde, daha da berbat oluverir. Gerek yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder