21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kızılcahamamspor'un Yeni Transferleri..

Kızılcahamamspor'un transfer havuzunu dolduran belli başla 4 tane musluk var diyebiliriz. Bunlardan birincisi yöneticilerin, idarecilerin memleketi olan, samimi ilişkilerin kurulduğu Bursaspor ve Bursa takımları. İkincisi Başkan Erkan Özbey'in yıllarca futbol oynadığı ve buradan kalma sıkı ilişkilerin bulunduğu Gençlerbirliği yahut pilot takımı Hacettepe.Üçüncüsü Şekerspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor gibi Ankara takımları. Sonuncusu ise Pursaklar'dan ve Kızılcahamam'dan gelenlerin oluşturduğu altyapı.Şimdi bu sezonki transferleri tek tek değerlendirelim.

***ERDİ ZENGİN - Ankara Demirspor'dan. 28 Haziran 1988 Ankara doğumlu.Kırıkkalespor'da profesyonel olup 3 sezon oynadıktan sonra Ankara Demirspor'a transfer olmuş ve son 2 sezondur bu takımda forma giymekte.Orta sahada oynuyor. Geçen sezon çoğunda sonradan girdiği 10 maçta 1 gol atmış. 2009-2010yılında Kırıkkalespor forması ile hemen hemen tüm maçlarda forma giydikten sonra Boluspor Erdi ile ciddi bi şekilde ilgilenmiş ama transferi gerçekleşmemiş. Ben Erdi'nin takımın orta sahasına güç katacağını düşünüyorum.

****BİLAL ŞEFLEK - Bursaspor A2'den kiralık. 6 Mart 1992 Bursa doğumlu. Bursaspor A2 takımının değişilmezlerinden. Orta sahada oynuyor ve örnek aldığı futbolcu olarak Steven Gerrard'ı gösteriyor. Geçen yıl çıktığı 27 maçta 4 gol atmış.Bursaspor A takımının sezon öncesi kamplarına sürekli katılan bir isim. Bursa A2 takımını takımını takip edenler de Bilal'in iyi ve gelişime açık bir oyuncu
olduğunu belirtiyor. Yaşını da göz önüne alırsak çok yararlı bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.

**METİN OZAN DEMİRELLİ - Bursa Nilüferspor'dan.Aralık 1989 Ankara doğumlu. Geçtiğimiz sezona Hacettepe'de başlayıp fazla forma şansı bulamaması üzerine devre arasında Nilüferspor'a transfer olmuş ve 10 maçta forma giymiş. Stoper olarak ve sol bekte oynayabiliyor. Takımda bu bölgede direkt oynayabilecek tecrübeli futbolcuların sayısının fazla olduğunu düşünürsek Metin'in yedek kulübesinde bekleyeceğini söylemek yanlış olmaz.

**MURAT GÜNAY - Göztepe'den.1985 Ankara/Polatlı doğumlu. Kaleci. Geçtiğimiz sezon Göztepe A2 takımıyla 9 maça çıkmış.2010-11 sezonunda Adıymanaspor'la 9 maçta, 2009-10 sezonuda ADS'le 5 maçta boy göstermiş. Güçlü bir fiziğe ve kaleci için genç sayılabilecek bir yaşa sahip. Takımda birinci kalecinin Ergin ikinci kalecinin Sedat Türkmen olacağını düşünürsek Murat 3.kaleci konumunda olacaktır.

*****GÖKHAN ÇIRAK - Çorum Belediyespor'dan.6 Eylül 1987 Mersin doğumlu.Yapılan tüm transferler içerisinde en çok şey beklediğim oyuncu. 25 yaşında olmasına rağmen ilk kez profesyonel oluyor.Kanat oyuncusu. Geçtiğimiz sezon 3.lige yükselen Çorum Bldsporla 21 maçta oynayıp 8 gol kaydetmiş.2010-11 sezonunda Toroslar Belediyespor'la 20 maçta 14 gol atmış. Kızılcahamam'da oynanan hazırlık maçında izlediğim Gökhan gerçekten bu takımda çok iyi işler yapacaktır. Zaten o hazırlık maçında sergilediği performanstan ve Kahraman Karataş'ın referansıyla transfer edildiğini düşünüyorum.

***SELÇUK BİCE - Çamlıdere Şekerspor'dan. 20 Mart 1985 Tokat doğumlu. Başkan Erkan Özbey'in bizzat beğenip transfer ettiği stoper. Geçtiğimiz yıl Şekerspor'da 25 maçta forma giymiş ve 2 gol atmış. 1.93 boyunda ve 86 kilo. Oldukça güçlü bir fiziğe sahip. Defansın ortasında Ömer Topraktepe ve Volkan Nadir'i forma savaşında zorlayacaktır.

**SABAHATTİN USTA - Takımı yok. 9 Haziran 1990 Fransa doğumlu.Orta sahada oynuyor. Geçtiğimiz sezon hiç bir takımda forma giymemiş. 2010-11 sezonunda Hacettepe ile 11 maça çıkıp 2 gol atmış. Ondan öncesinde ise Gençlerbirliği A2 takımında forma giymiş. Kariyerinde 2 tane de süper lig maçı ve 18 yaşaltı kategorilerinde milli takımlarda oynamışlığı var. Geçen yıl hiç forma giymemesine karşın ben bu oyuncunun boş bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Zaman zaman forma şansı bulup kendini ispat edebilir.

*ERGİN ALTAY - Balıkesirspor'dan. 14 Eylül 1977 Kocaeli doğumlu. Kaleci. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'da 17 maçta kaleyi korumuş. Bugüne kadar 200 küsür 2.lig maçında görev almış tecrübeli bir kaleci. 2010-11 sezonunda BankAsya'yı play-off son maçında kaçıran Bandırmaspor'un bütün maçlarında 90 dakika kaleyi korumuş. Yalnız Kızılcahamamspor'un bu seneki kaleci transferi biraz çetrefilli oldu. Önce Erhan Kuşkapan'la anlaşıldı sonra bozuldu, sonra Zafer Özgültekin'le anlaşıldı denildi o anlaşma da bozuldu. Son olarak Ergin Altay'da karar kılındı. Yani Ergin kale için ilk tercih değildi. Balıkesirspor'lu taraftarların ve Balıkesirspor'u takip eden medyanın yorumları, Ergin'in bir hayli kilo aldığı, reflekslerinin zayıfladığı ve güven vermediği yönünde. Umarım sonu Murat Şahin gibi olmaz.

*MURATHAN BURUŞ - Hacettepe'den. 10 Temmuz 1992 Zonguldak doğumlu. Ortasahada oynuyor.Geçtiğimiz sezon Hacettepe'de 5 maçta görev almış. 2010-11 sezonunda ise Gençlerbirliği A2 takımında 19 maçta oynayıp 2 gol atmış. Forma şansı bulması çok zor görünüyor.

***BURAK SERES - Ankaraspor'dan kiralık. 24 Eylül 1992 Ankara doğumlu. Forvet bölgesinde oynuyor. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Ankaraspor A2 takımıyla 6 maça çıktıktan sonra devre arasında Bugsaş'a kiralanmış ancak hiç forma giyememiş.2010-11 sezonunda ise 3. ligde Hatayspor formasıyla 24 maçta 4 gol atmış. Patlama yapmaya açık bir oyuncu gibi görünüyor. Üstelik yaşı da genç.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder