4 Ocak 2011 Salı

Çakır Trabzonspor'da?

http://www.spormix.com/wp-content/uploads/cache/1169_NpAdvHover.jpg

Mehmet Çakır'ın transfer döneminde Trabzonspor'la söz kestiği gelen haberler arasında, diğer Ankara transferlerini değerlendiririz ekstradan elbet ama bu olay farklı. Şimdi efendim, Mehmet'in hikayesi başka.

2008 yılında, 3 sezondur formasını terlettiği Gençlerbirliği ile kariyerinin doruk noktasına çıkar Mehmet Çakır: Türkiye Kupası Finali!

Ancak, her maçta yaptığının aksine taraftar çağırınca gitmez... Sonra? O sezon tam on gol atan adam maçta silinir gider. Penaltılarda da kalecinin üstüne nişanlar topu... Kupa Kayserispor'a gider. Taraftarın aklında hala soru işareti olan bu maçı Çakır'a sorsak, gözlerini kaçırır mı acaba cevap verirken... Bilinmez...

Maçtan sonra da yaz transfer döneminde önce Gençlerbirliği'nin spor kompleksinin kaçak olduğu haberi gelir, belediye yıkacaktır... Ancak Mehmet Çakır Ankaraspor'a gider, dosyalar duman olur. İlhan Cavcav yaptığı açıklamada "Sayın Belediye Başkanımız Melih Gökçek’in ısrarları üzerine Mehmet Çakır’ın Ankaraspor’da oynaması için anlaşmaya vardık. Sonuçta kardeş bir kulübümüze gönderdik. Melih bey de Mehmet Çakır için bize taahhüt ettiği ücreti ödeyeceği konusunda söz verdi. Kendisinin sözü bizim için senettir. Umarım Mehmet Çakır Ankaraspor için hayırlı olur." der ama muhtemelen o senet hiç ödenmez.

Bir sezon oynadığı Ankaraspor'da dokuz gole imza atan Mehmet, kulüp düşürülünce Ankaragücü'ne devrolur. Geçen sezon ve bu senenin ilk devresinde birer gol atan Mehmet bugün Trabzon'a gitti... Ankara bürokrasisinden elini verip kolunu alamayanlardandı Mehmet Çakır. Sağlıklı bir oyun ortamında en az on gol atacaktır... Şenol Hoca'nın ortamı da buna gayet müsait gibi geliyor.

Eklenti:

Mehmet Çakır'ın kaleciye yolladığı penaltı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder