14 Ocak 2011 Cuma

Kupa Bey'i



Beypazarı Şekerspor, Ankara'nın eski Şekerspor'u. Adını Etimesgut Şekerspor olduğunda, 3. Lig'den 2. Lig B'ye çıktığı sezon sponsoru KC Grup'un yaptığı transferlerle duyurmuştu.

Ahmet Yıldırım, Ahmet Dursun, Tamer Tuna, Evren Turhan gibi isimlerin yanı sıra Türk futbolunun en müstesna kişiliği Sergen Yalçın'la anlaşmışlardı... Sonra peş peşe alınan kötü sonuçlarla hepsini kadro dışı bırakmış olmalarıysa ayrı bir olay tabii...

Türkiye Kupası'nda önce Çorum'u 1-0, Balıkesir'i 2-0, Karabükspor'u penaltılarla 7-6 yenen Beypazarı Şekerspor gruptaysa oynadığı iki maçta bir beraberlik elde etti.

Denizlispor ve Gaziantep ile oynayacak olan Beypazarı bu iki maçını kazanırsa gruptan çıkıyor...

Ligde ise 17 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve tek mağlubiyetle 32 puan toplayıp 5. sırada, bir diğer Ankara takımı Bugsaş'ın bir puan ve bir sıra gerisinde konuşlanmış durumda... Ligin en az mağlubiyet ve en çok beraberlik alan takımı olarak parlıyor...

Ve tarihten bir kuple:



Sergen Yalçın, Etimesgut Şekerspor formasıyla ilk maçında kaptan olarak çıkıyor... Rakip Yalovaspor... Onlar da yeni transferlerini kaptan yapmışlar: Oktay Derelioğlu!

O Maç'ın öyküsü için tık'layınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder