2 Ocak 2011 Pazar

"Bahtiyar" Dönecek mi?

http://www.ajansspor.com/resim/edz_rp1.jpg

Ankaraspor alt yapısından yetişen ender sağlam stoperlerdendi Ediz Bahtiyaroğlu. Daha doğrusu, Bursaspor çıkışlı olup, bir senesi Keçiörengücü'nde olmak üzere tam beş sezon Ankaraspor formasını terletmişti. Sonra önce Ankaragücü'nde bir dönem oynadı, bu sene de Bucaspor'a gitmiş idi.

12 resmi maç oynadığı Bucaspor'dan, gün itibariyle alacaklarına dair verdiği dilekçe nedeniyle "yollandı". Acaba diyorum, başkente döner mi? İki ihtimal var, biri Ankaragücü diğeri Gençlerbirliği.

Bence dönemeyecek. Zira alacakları nedeniyle kovulduğu bir kulüpten, altı aydır futbolcularına para ödeyemeyen bir kulübe gitmesi abes kaçar. Gençlerbirliği'ne ise, kulüp kimliğiyle örtüşmediği için alınacağını sanmıyorum. Peki, neden örtüşmüyor?




İş bu hareketi, Hrant Dink'in öldürüldüğü dönemde; bir Türkiye Kupası maçında Manisaspor'a gol attıktan sonra yapmıştı. 4 yıl sonra bu hareket yüzünden belki de, Ankara'ya dönemeyecek olması yeni nesil futbolculara biraz ders olabilir...

1 yorum:

  1. Aslında o kadar milliyetçi olduğunu düşünmüyorum, Türk Milli takımı yerine Bosna-Hersek milli takımını seçti. İyi adam ama hırçın çok fazla. Dediğin gibi bize uymaz bu yapısıyla...

    YanıtlaSil