11 Mayıs 2012 Cuma

1461 Trabzon - Kızılcahamamspor {maç öncesi}

       1461 Trabzon'dan başlayalım önce. Sezon başında şampiyomluk gibi bir hedefleri yoktu. Bunu kendileri de söylüyor zaten. Geçen yıl son anda kümede kalmış, kendi yağında kavrulsun yeter zihniyetinde yönetilen, devre arasında şu an ilk 18'indeki 4-5 futbolcusunu satıp para kazanmak isteyen kulüp şampiyonluğu hedeflemiyor olsa gerek..1461'i bu sezon 3 kez izledim 2 tanesni tv'den birini de Kızılcahamamspor'a karşı. Üçünde de klasik 2.lig takımı gibiydiler. Hiç ama hiç şampiyon takım görüntüsü çizmediler. TV'den izlediğim maçların ilkinde Mardinspor'u kalesinde çok net gol pozisyonları yaşadığı maçta 1-0 zar zor yenebilmişlerdi. İkincisinde de yine ecel terleri döktüğü maçta Altınordu'yu 3-2 yenebilmişlerdi. Kızılcahamam'da canlı izlediğimde 1-0 mağlupken, maç boyunca ürettikleri tek pozisyonda maçın sonlarına doğru beraberliği zor kurtarmışlardı. Sözün özü 3 maçta da beğenmedim 1461 Trabzon'u.
     Peki nasıl oldu da bu takım şampiyonluğun en büyük adayı haline geldi??
En büyün faktör kuşkusuz Mustafa Reşit Akçay. Elindeki malzemelerden çok iyi bi takım yaratabilmiş.6 aydır yenilmeyen bir takım yaratmış.Kadroda gençlerin enerjisinden faydalanabilmiş.
     Kızılcahamamspor karşılaşmasında 1461 Trabzonda Sefa ve Aytaç forma giyemeyecek (cezalılar) Bu 1461 Trabzon açısından bi handikap kuşkusuz.

     Kızılcahamamspor'a gelecek olursak; Ben Kızılcahamamspor'un Kahraman Karataş'la kolay kolay mağlup olacağını düşünmüyorum. Mağlup edilmesi zor bir takım haline geldik.Son 3 maçı gol yemeden kazandık. Son haftalarda gol yollarında Üstün Bilgi'den gol yükünü devralan, çok formda bir isim daha var. Hüseyin Korkmaz!! Takımın genel manada morali çok yüksek ve bu maç öncesinde cezalı futbolcusu bulunmuyor.

Skor Tahminim:1-1

1 yorum:

  1. Skor tahminin tutmadı.
    Beklendiği şekilde 1461 Trabzon turu geçti..

    YanıtlaSil