23 Mayıs 2012 Çarşamba

Kendimizi Tanıtalım; Kızılcahamamspor

         EKSİLERİ
         *Kızılcahamamspor olarak bu sezon Kırmızı Grupta 1,2,3,4 ve 6. olan takımlarla yaptığımız maçlarda sadece 1 galibiyet,5 beraberlik alabildik. O galibiyeti de son hafta as oyuncularını oynatmayan Fethiyespor'u 2-1 yenerek aldık. Yani tansiyonu yüksek maçları oynayamıyoruz bu bir gerçek.
         *Bu sezon tam 7 maçta öne geçmemize rağmen puan ve puanlar kaybettik. Körfez FK'ya 2-0 dan 3-2, Bandırmaspor'a 1-0'dan 3-1,Fethiyespor'a 1-0'dan 3-1,  Eyüpspor'a 1-0 dan 2-1 mağlup olurken, Alanyaspor'la 2-1 den 2-2, 1461 Trabzon'la 1-0'dan 1-1, ADS ile 1-0'dan 1-1 berabere kalarak puanlar saçtık.
         *İlk kez play-off oynuyoruz.Kadromuzda 2.liglerde play-off oynamış oyuncu yok. Ayrıca yaşlı bir kadromuz var. 1988'den daha önce doğumlu futbolcumuz yok.
         *Gol yükünü takımımızda sadece Üstün Bilgi çekiyor. Attığımız 48 golün(9'u Mardin'e) yarısını Üstün attı.
         *Deplasmanlarda (hükmen Mardinspor galibiyetini saymazsak) sadece 3 galibiyetimiz var.Ankara toprakları dışında son 7 ayda sadece Kırklarelispor'u yenebildik.
       
       ARTILARI
         *İsmimizi duyanlar bu takımda kimmiş adı sanı belli değil biz bunları çok rahat eleriz derse o an kaybeder. Yani kapalı kutu olmamız bu açıdan bir avantaj.
         *Yeni teknik direktörümüz Kahraman Karataş'la çıktığımız son 5 maçta 4 galibiyet alarak play-off'a moralli giriyoruz.(o mağlubiyeti de şampiyon 1461 Trabzon'a karşı aldık)Skoru korumayı öğrendik, kazanmayı öğrendik, Öne geçtikten sonra iyi pas yapıp rakibi yoruyoruz.
         *Gol kralı Üstün Bilgi ne kadar marke edilirse edilsin mutlaka pozisyon buluyor.Pozisyon bulamasa bile rakip defansı müthiş rahatsız ediyor.
         *Kaleci Şenol Karagöl(deli Şenol), sol açık Erhan Küçük, Mülayim Erdem gibi büyük maçlar oynamış futbolcularımız mevcut.
       

      Görüldüğü gibi eksilerimiz artılarımızdan çok gibi.Fakat play-off ların havası başka olur diyorlar.Bozüyükspor karşısında gol bulacağımızı düşünüyorum. Eğer erken gol bulursak farkı arttırabiliriz.Üstün'e mutlaka önlem alacaklardır, o zaman arkasındaki 3lüye iş düşüyor. Uzaktan vuruşlara yönelebiliriz belki. Play-off'lara kalan 8 takım içinde kapalı kutu yakıştırması yapılacaksa bu kuşkusuz Kızılcahamamspor'a yapılabilir.İsim olarak Play-off'lara katılan en tecrübesiz, en sürpriz takımız. Bu durumun avantajları da var dezavantajları da var tabi.Buralara kadar gelmişken sonuna kadar şansımızı kullanmak istiyoruz. 150-200 kadar Kızılcahamamspor taraftarının da Denizli'de takımını destekleyeceğini düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder