20 Mayıs 2012 Pazar

Kızılcahamamspor Play-off'larda!!

        Kızılcahamamspor evinde Fethiyespor'u 2-1 mağlup etti. Tahmin ettiğim gibi beklediğimiz sonuç Altınordu - Adana Demirspor maçından değil de Körfez FK - Çankırıspor maçından geldi. Böylece play-off bileti almış olduk.
        Kızılcahamamspor - Fethiyespor maçına geleyim. Fethiyespor, Kızılcahamam'a play-off'u garantilemiş rahat bir şekilde geldi. Sakat ve dinlendirdikleri oyuncuları Fethiye'de bırakarak, 15 kişilik bir kadroyla üstelik 10 saatlik yolu maçtan bir gün önce karayolu ile gelmiş olmaları onlar için ''maçın önemi'' ni gösteriyordu.Maçın hemen başında, 3. dakikada Spor Toto 2.Lig gol kralı Üstün Bilgi savunmanın arkasına sarkarak her zaman attığı gollerin bir benzerini Fethiyespor ağlarına gönderdi. (1-0) Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesi geçti ve ilk yarı 1-0 üstünlüğümüzle bitti. 2. yarının ortalarına doğru kullanılan köşe vuruşunda ,neredeyse sıfırdan topu içeri çıkarmak isteyen Üstün'ün vuruşu kaleciye çarparak ağlara gitti.(2-0) Bu dakikadan sonra futbolcularında, tribünlerinde konsantrasyonu iyice düştü. Kulaklar İzmir'den ve İzmit'ten gelecek skorlardaydı. Nitekim o haber 83. dakikada İzmit'ten geldi ve Çankırıspor eşitliği sağladı. Son saniyede yediğimiz golle Kızılcahamam'da maç sona erdi(2-1)Hakem santra yaptırmadan maçın bittiğini işaret etti.
       Bizim maçımız bitmiş, İzmit'te ise maç halen devam ediyordu. Futbolcularımız sahadan ayrılmadı, tribünlerde tribünleri boşaltmadılar. Körfez - Çankırıspor maçının bitiş haberini bekliyorlardı. O haber 4-5 dakika sonra geldi ve  Kızılcahamamspor play-off  sevincini doyasıya kutladı.
      17.000 kişilik küçük bi ilçenin 8 aylık takımı sezon boyunca ilk 6'nın dışına çıkmadı. 4-5 hafta liderlik koltuğunda oturdu. 2. lig gol kralı çıkardı. Son haftaya kadar Adana Demirspor, Körfez gibi büyük takımlarla girdiği play-off yarışını sonunda kazandı. İsmimizi milyonlarca Türk'e duyurduk. 
      Önümüzdeki hafta Denizli'de play-off serüvenimiz başlıyor. Mutlaka Denizli'ye taraftar organizasyonlarımız olacaktır. Muhtemel rakiplerimiz ise Balıkesirspor, Bozüyükspor, Bugsaş ve Turgutluspor. İlerleyen günlerde playofflardaki şansımızla ilgili bişeyler daha yazmayı düşünüyorum.  Sağlıcakla..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder