11 Mayıs 2012 Cuma

Play-Off Hesapları

Kızılcahamamspor, Adana Demirspor, Fethiyespor ve Körfez FK arasındaki play-off hesaplarını biraz inceledim ve karşıma şu sonuçlar çıktı.
ADS - Körfez maçından başlayalım: Körfez'in bu maçtan puan çıkarması halinde, Kızılcahamamspor bu hafta Trabzon'da kaybetse bile son hafta Fethiye'yi yendiği (ADS'nin Altınordu'da alacağı mağlubiyet veya beraberlikte Kızılcahamamspor'a son hafta 1 puan bile  yetebilir) takdirde playoff lara kalacak.Adana Demirspor'un son maçı küme düşmeme uğraşı veren Altınordu ile. Kızılcahamamspor ile ADS arasındaki ikili averajda K.hamamspor'un üstünlüğü var.ADS - Körfez karşısında galibiyet alır Kızılcahamamspor Trabzon'da mağlup olursa Körfez ve ADS'nin gerisinde kalarak 6.lığa gerileyecek. Ama son bir şansı oluyor o zaman da; Fethiyespor'un bu hafta Eyüpspor'a kaybetmesini bekleyecek, yahut son hafta Körfez'in içerde iddaasız Çankırı'ya puan vermesini bekleyecek. Ki bu da yeterli değil. Kızılcahamamspor'un son hafta içerde Fethiyespor'u 2-0 veya 3-1 yenmesi gerekecek.
Kızılcahamamspor bu hafta Trabzon'la berabere kalırsa çok işine gelmiyor aslında sadece tek bir avantaj sağlıyor. O da, olurda bu hafta Eyüp Fethiye'den 1 puan koparabilirse son hafta Fethiye'yi 2-0 veya 3-1 yenmesi gerekecek. 
Körfez'in son hafta Çankırı'yı çok çok büyük ihtimalle yeneceğini varsaydığımız için onlar için play-off yolu kesin gibi. K.hamamspor'un play-off'taki asıl rakibi ADS, ikincisi ise Körfez FK.

Biliyorum biraz karışık oldu ama durumlar bundan ibaret :))


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder