17 Mayıs 2012 Perşembe

Kızılcahamamspor - Fethiyespor {maç öncesi}


Normal sezonun son maçında Fethiyespor'la karşılaşıyoruz. 1461 Trabzon'a farklı mağlup olmak kuşkusuz kimsenin beklemediği bir sonuçtu. Trabzon'un iyi oyununa bizim hem takım hem bireysel olarak kötü oyunumuz eklenince ortaya böyle bi sonuç çıktı. Bu maçtaki oyunu - eğer kalabilirsek - playofflarda oynarsak buna benzer skorlarla dönmemiz muhtemel.

Fethiyespor geçen hafta aldığı beraberlikle play offlara kalmayı garantiledi. Bu maç prestij maçı diyebiliriz onlar açısından. As oyuncularının çoğunu play offlar için dinlendireceklerini düşünüyorum. Ayrıca Fethiyespor bilindiği gibi CentilmenLig'de şampiyon olmak ve azımsanmayacak derecedeki para ödülünü kazanmak istiyor. Bu açıdan da maçta kart görmemeye uğraşacaklardır, yumuşak oynamak isteyeceklerdir ki bu da bizim işimize gelir.

Play-off'lar için bu maçı kazanmak bize yetmiyor malesef. İzmir'de ADS'nin ya da İzmit'te Körfez'in puan kaybını bekleyeceğiz. Ikı takımın rakiplerinin de kümede kalma iddaası bulunuyor. Altınordu kazanmak, çankırıspor ise 1 puan çıkarıp işini sağlama almak isteyecektir. Bi umut beslemek için gerekli sebeplerimiz var yani.

Bu maç çok büyük ihtimal Üstün Bilgi'nin Kızılcahamamspor formasıyla Kızılcahamam'daki son maçı olacak, O'nu önümüzdeki sezon Lig TV ekranlarından izleyeceğiz gibi görünüyor. Taraftarlar unutmayacak Üstün'ü hiçbir zaman.

Skor Tahminim : 3 - 0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder